сите категории

Серија на сончање

Дома>Производи>Управување со инфузија>Инфузиона пумпа>Серија на сончање

Карактеристики на производот

Нов дизајн

· Нов интерфејс, лесно пренослив

· ПБТ пластична материја

l · Дизајн на наредени колосеци и окови, пумпите можат слободно да се комбинираат, значително заштедуваат простор и лесно се пренесуваат

2
3

Интуитивен и информативен кориснички интерфејс

· 3.5" екран на допир во боја 

· Едноставен UI дизајн, важните параметри лесно се поставуваат

Разновиден и интелигентен режим

· Брз почеток, елиминирање на отстапувањето предизвикано од доцнењето на почетокот

· Компатибилен за универзални IV комплети

· Различен режим на работа

4
5

Дизајн лесен за корисници

· Променете ја стапката на инфузија без пауза

· Интелигентен визуелен и звучен алармен систем и динамично алармирање.

· Компензација на проток за да се избегне грешка предизвикана од замор на цевководот

· Предупредување за циклус на одржување на опремата, Редовно предупредување за одржување за да се направи точност и безбедност на уредот

6

Приказ на производ
Испраќам барање
0
Кошничка за испитување
    Вашата кошничка за испрашување е празна