сите категории

Посветеност на квалитетот

Дома>За нас>Посветеност на квалитетот

Посветеност на квалитетот

Фокусиран на квалитетот на производот и ориентиран на барањата на клиентите, Beyond воспостави систем за управување со квалитет на звук, спроведувајќи ја трилогијата за квалитет на планирање, контролирање и подобрување. Beyond се придржува до вистината, извонредноста и напредокот врз основа на напредна производствена опрема и силна техничка сила, земајќи го строгото управување со производството и контролата на квалитетот како гаранција.

Beyond ја поседува стандардната производствена работилница на национално ниво: визуелизираните и стандардизираните процеси на управување со производството се постигнуваат со интелигентни методи на управување; Производите се избираат по ригорозен процес на ева1уација од суровина до пакување, обезбедувајќи стандарди за контрола и следливост во текот на целиот процес од материјали, процес и готови производи; Стапката на навремена испорака на материјалите од базите надминува 95%, а стапката на електронска проверка на квалитетот достигнува 100%.

Сопственик на национално водечка лабораторија за тестирање, Beyond апсолутно ги задоволува барањата на материјалите и перформансите на производите, што обезбедува безбедност и доверливост на клиничките апликации во различна средина.


сертификати

Beyond е сертифициран со ISO9001, ISO13485, CE, ISO14001, OHSAS18001, националниот GB/T29490-2013 и степенот III на стандардизација за безбедност при работа.

0
Кошничка за испитување
    Вашата кошничка за испрашување е празна