сите категории

Иновативно истражување и развој

Дома>За нас>Иновативно истражување и развој

Иновативно истражување и развој


               

Од своето основање, Beyond одржува огромна инвестиција во истражување и развој, собра (воспостави) група високи софтверски и хардверски инженери и експерти за мехатроника, изгради робустен голем, прагматичен и ефикасен тим за истражување и развој составен од познати клинички академици и консултанти. Со одличен тим за истражување и развој и производствена технологија, Beyond сеопфатно ја промовира способноста за иновација, точно ги задоволува променливите барања на пазарот од моменталните промени на пазарот, реформите во чекор со промената на времето и напредокот, за да се обезбедат производи со високи перформанси и професионални услуги искористувајќи ги предностите на производство и технологија.

                       

Во меѓувреме, Beyond развива длабинска соработка со Централниот јужен универзитет, Универзитетот за наука и технологија Чангша, Универзитетот за кинеска медицина Хунан, како и голем број научно-истражувачки институции и академии. Дополнително, Beyond ги применува Клиничките барања и врвните медицински технологии се отелотворени од медицинскиот третман во иновациите на производите на Beyond, кој исто така е посветен на кој обезбедува промовирање на развојот на човековото здравје со подобри и повредни производи и решенија.

                       

Како претприемачи од Хунан Hi-tech, Beyond е развиен и доделен околу 20 патенти и авторски права за 16 софтверски апликации, што е вистинска поддршка за одржлив развој на компанијата преку примена во вистинското производство, подобрување на стабилноста и доверливоста на технологијата и подобрување на основната конкурентност. 


0
Кошничка за испитување
    Вашата кошничка за испрашување е празна