сите категории

Глобален пазар

Дома>За нас>Глобален пазар

Домашен пазар

               

Beyond е специјализиран за управување со инфузија (инфузиона пумпа, пумпа за шприц, итн.), решенија за апнеја при спиење, здравствена заштита за дишење (CPAP, BPAP уреди и маска), стоматолошка опрема, медицински инженеринг, систем за повикување медицинска сестра итн., кој има светски апликации се применуваат во илјадници медицински установи. Beyond има добри односи на соработка со бројни болници и експерти. Со голем број канцеларии и подружници во различни провинции и општини и автономни региони како што се Женгжу, Нанџинг и Ченгду, деловната линија на Beyonds има глобална покриеност во повеќе од 50 земји и региони, формирајќи целосна мрежа за продажба и услуги.

                       

Во меѓувреме, Beyond развива длабинска соработка со Централниот јужен универзитет, Универзитетот за наука и технологија Чангша, Универзитетот за кинеска медицина Хунан, како и голем број научно-истражувачки институции и академии. Дополнително, Beyond ги применува Клиничките барања и врвните медицински технологии се отелотворени од медицинскиот третман во иновациите на производите на Beyond, кој исто така е посветен на кој обезбедува промовирање на развојот на човековото здравје со подобри и повредни производи и решенија.

                       

Како претприемачи од Хунан Hi-tech, Beyond е развиен и доделен околу 20 патенти и авторски права за 16 софтверски апликации, што е вистинска поддршка за одржлив развој на компанијата преку примена во вистинското производство, подобрување на стабилноста и доверливоста на технологијата и подобрување на основната конкурентност. 


Странски пазар

Во последниве години, Beyond го проширува својот меѓународен опсег и ја обликува глобалната маркетинг мрежа со 3 одлични меѓународни маркетинг тимови.

                       

Нашите производи се добро продадени за повеќе од 50 земји и региони:

                       

Југоисточна Азија: Тајланд, Филипини, Малезија

                       

Европа и Америка: Германија, ОК, САД, Канада

                       

Други: Бразил, Русија, Дубаи, Индија

                       

Производите и услугите на Beyond добија признание и висока репутација меѓу масивните медицински работници.

0
Кошничка за испитување
    Вашата кошничка за испрашување е празна