сите категории

CPAP / APAP

Дома>Производи>Неинвазивен вентилатор>Серија одговори>CPAP / APAP

Карактеристики на производот

图片 1

图片 2


图片 3HD голем дисплеј
① 3.5" TFT + модуларизиран UI дизајн;
②Приказ на информации јасно, лесен за ракување;
Интелигентна тритрација на притисок
① Применет интелигентен контролиран вентилатор кој со забрзување и забавување на време, му обезбедува на пациентот удобен и стабилен притисок.;
② Мониторинг на податоци 24 часа прикажување во реално време за да се обезбеди ефект на лекување
图片 4
图片 5Постојан овлажнител
Обезбедете удобна влажност за да ја подобрите удобноста
РАМПА
Времето на рампата може да се прилагоди од 1 до 60 минути за да се подобри усогласеноста на терапијата
图片 6
图片 7Тивка дизајн
Германска технологија, висококвалитетен вентилатор, двојни сечила на вентилаторот, пригушен воздушен канал со звук помал од 30 db, доволно тивок за да го заборавите неговото постоење.
Одделен дизајн
Домаќинот и овлажнител се раздвојуваат, лесно се носат; Навлажнувач се одвојува, лесен за чистење, похигиенски.
图片 8


Приказ на производ
Испраќам барање
0
Кошничка за испитување
    Вашата кошничка за испрашување е празна