сите категории

профил на компанијата

Дома>За нас>профил на компанијата

Профил на компанијата       Иницирана во 2009 година, Hunan Beyond Medical Technology Co., Ltd. (Надвор накратко), со седиште во округот Јуелу, Чангша со капитал за регистрација од 50 милиони јени, е посветена на истражување и развој, производство, маркетинг и сервис на решенија за производи во медицинската здравствена заштита индустријата. Главната деловна услуга вклучува управување со инфузијата (пумпа за инфузија, пумпа за шприц итн.), решенија за апнеја при спиење (CPAP, BPAP уреди и маски), стоматолошка опрема, медицински инженеринг, систем за повикување медицинска сестра итн. Производи со високи перформанси и одличен квалитет треба да бидат лансирани во болниците на сите нивоа во и надвор од Кина, притоа обезбедувајќи безбедни и удобни услуги за пациентите во светот. Beyond е посветена да стане водечки снабдувач на медицински производи и решенија.

1610531391905104


1610531582423107


Поддржувајќи ја мисијата „Придружба за човековото здравје со науката и технологијата“, Beyond ги интегрира ресурсите на претпријатието, ја надградува внатрешната структура и ја оптимизира изградбата на таленти врз основа на искуствата од индустријата и хитниот производ. Beyond собра група високи софтверски и хардверски инженери и експерти за мехатроника, изгради независен тим за истражување и развој составен од домашни авторитетни медицински експерти и научно-истражувачки академии. Beyond инсистира на искористување, истражување и акумулирање во индустријата за медицинска здравствена заштита, со цел да обезбеди подобри медицински производи и решенија.

Beyond е единицата членка на Здружението на софтверската индустрија Хунан и Стопанската комора за увоз и извоз во Чангша; добитник на претприемачи со висока технологија Хунан, S&M претпријатија базирани на наука, репер претпријатие Хунан „Шанјун“ и така натаму.Покрај тоа, Beyond добро ги владее основните технологии што придонесува за одлични перформанси на производите. Сите овие извонредни достигнувања ја прават Beyond водечка компанија во медицинската индустрија.

Производите на Beyond сега интензивно се користат во Општата болница во Шангај, болницата Џинлинг, Втората поврзана болница на Универзитетот Женгжу, болницата Западна Кина, Универзитетот во Сечуан, болницата Ксијангја, Централниот јужен универзитет, како и во многу провинциски болници и од II степен А класа болници, а се високо пофалени од бројни домашни познати експерти. Со голем број канцеларии и подружници во различни региони како што се Женгжу, Нанџинг и Ченгду, како и 3 меѓународни маркетинг тимови, деловната линија на Beyonds има глобална покриеност во повеќе од 80 земји и региони, воспоставувајќи глобална мрежа за истражување и развој, маркетинг и услуги.

1610531652480014

Во иднина, Beyond нема да штеди напор да направи одржливи иновации придржувајќи се до потребите на клиентите, да обезбеди поодлични производи и услуги и да создаде вредност за клиентите. Понатаму, Beyond стабилно ќе гради голема здравствена екосфера на болничка и домашна здравствена заштита и ќе дава придонес во развојот на човековото здравје.

нашата Основна вредност

 • Прво клиент

  Управување насочено кон клиентите Потрага по совршенство

 • иновации

  Иновацијата е душата на напредокот, е мотивацијата на развојот.

 • Тимска работа

  Еден правец, еден сон;
  Оди напред, постигне победа-победа.

 • Напорна работа

  Успехот доаѓа од потта;
  Славата никогаш не доаѓа додека се чека.

нашата визија

нашата визија

Постојано надминување, нека светот знае Beyond!

Нашата мисија

Нашата мисија

Придружба за човековото здравје со наука и технологија!

Работна етика

Работна етика

Едноставно Лесно ефикасно верно лојалноСреќно

0
Кошничка за испитување
  Вашата кошничка за испрашување е празна