сите категории

Серија BYZ810

Дома>Производи>Управување со инфузија>Пумпа за шприц>Серија BYZ810

Карактеристики на производот

карактеристики на Единствен канал Пумпа за шприц 

 

1. HD LCD дисплеј, зборови со голем капацитет, пријателски кориснички интерфејс, динамички приказ на работниот статус;

 

2. Звучен и визуелен аларм за оклузија, празен, речиси празен, ниска батерија, крај на инфузијата, лабав шприц, погрешно поставување итн.;

 

3. Compatible with 5ml, 10ml, 20ml, 30ml, 50/60ml syringe of any brands;

 

4. Претходно поставен волумен на решение за значително намалување на обемот на работа на медицинските сестри;

 

5. Три режими на работа: Режим на стапка, режим на временска јачина, режим на тежина на дозирање;

 

6. Три нивоа на оклузија: висока, средна и ниска;

 

7. Функција за прочистување и болус;

 

8. KVO (keep-vein-open) автоматски се отвора кога инјектирањето е завршено, стапката на KVO е 0.1-5 ml/h (чекор 0.1 ml/h);

 

9. Слободно наредени: слободно наредете една пумпа за шприц на друга за да обезбедите повеќе решенија, кои имаат широк опсег на клинички апликации;

 

10. Power Source: AC100---240V, 50/60Hz; Internal Battery, DC12V car charge;

 

11. Операцијата со еден клуч го прави поставувањето лесно и едноставно;

 

12. Детектор за грабање на клипот на шприцот, кој може да се ракува со едната рака во средина без бактерии;

 

13. Автоматски снимајте ги поставките на последната инјекција;

 

14. ОЕМ е достапен.

 

Спецификација на едноканална пумпа за шприц 

Уникатен систем за аларм за човечки глас 

Уредот го активира човечкиот гласовно известување и го прекинува инјектирањето автоматски кога има некаков дефект, што го прави процесот на инфузија побезбеден и посигурен. 

Оцени: 

Шприц од 50/60 ml: 0.1 ml/h ~ 999.9 ml/h (чекор 0.1 ml/h) 
1,000 ml/h ~ 1,500 ml/h (чекор 1 ml/h) 
Шприц од 30 ml: 0.1 ml/h ~ 900.0 ml/h (чекор 0.1 ml/h) 
Шприц од 20 ml: 0.1 ml/h ~ 600.0 ml/h (чекор 0.1 ml/h) 
Шприц од 10 ml: 0.1 ml/h ~ 300.0 ml/h (чекор 0.1 ml/h) 

Точност на протокот 

Во рок од ± 3% (по правилна калибрација) 

Механичка прецизност 

Во рок од% 2% 

Болус стапка 

50 / 60ml шприц: 1,200 ml / ч 
30 ml шприц: 720ml / h 
20 ml шприц: 480ml / h 
10 ml шприц: 240ml / h 

Стапка на чистка 

50 / 60ml шприц: 1,500 ml / ч 
Шприц од 30 ml: 900 ml/h 
Шприц од 20 ml: 600 ml/h 
Шприц од 10 ml: 300 ml/h 

Ограничување на јачината на звукот 

0.1 ml ~ 9999.9 ml (чекор 0.1 ml) 

Тотална инјекција 
Волумен 

0.1 ml ~ 9999.9 ml (чекор 0.1 ml) 

Оклузија на едноканална пумпа за шприц 

Високо: 800mmHg ±200mmHg (106.7kPa±26.7kPa) 
Средно: 50/600mmHg ±100mmHg (66.7kPa±13.3kPa) 
Ниско: 300mmHg ± 100mmHg (40.7kPa ± 13.3kPa) 

Аларми 

Инјектирањето наскоро завршува, крај на инјектирањето, оклузија, неправилно вградување на шприцот, погрешно поставување, слаба батерија, шприцот олабавен итн.

Извор на енергија 

AC 100V ~ 240V, 50 / 60Hz; Внатрешна батерија на полнење Li, капацитет ≥ 1,600mAh, 4 часа внатрешна резервна копија на батеријата 

Стапка на KVO 

1ml / ч 

Осигурач 

F1AL/250/60V, 2 парчиња внатре 

Потрошувачка на енергија 

30VA 

IP класификација 

IPX4 

Класификација на опремата 

Класа II, внатрешно напојување, тип CF 

Услов за работа 

Температура на околината: +5℃~ +40℃ 

релативна влажност 

20 ~ 90% 

Транспорт и состојба на складирање 

Температура на околината: -30℃~ +55℃ 

релативна влажност 

≤95% 

димензија 

280 mm (L) × 210 mm (Ш) × 130 mm (H) 

Тежина 

2.2 кг (нето тежина) 

x-1

Лесно ракување

· Сосема новиот изглед обезбедува подобро искуство

· Јасно LCD и двоен дисплеј со дигитална цевка

· Едноставен режим на стапка со едно копче стартување, лесен за ракување

x-2
x-3

Прецизноста е побезбедна

·Три нивоа на оклузија за опција

· Интелигентно препознавање на шприцот од 10 ml, 20 ml, 30 ml, 50 ml (60 ml), може да работи со кој било бренд шприц по калибрацијата

Интелигентно и безбедно

· Нискиот шум и помалите вибрации се поддржани со примена на IC на двигателот на моторот увезен од Германија и мотор увезен од Јапонија.

· Уникатни аларми за комбинација на глас, збор и светлина, многу побрзи и сигурни

·Може да се натрупува за да заштеди простор

в-4

BYZ-810

едноставен режим;Режим VoI/T;режим VoI/w;систем за аларм за човечки глас

BYZ-810D

едноставен режим;Vol/T режим;Vol/w режим систем за аларм за човечки глас. додадете записи за инјектирање, библиотека за лекови, поставување на време врз основа на BYZ-810

Приказ на производ
Испраќам барање
0
Кошничка за испитување
    Вашата кошничка за испрашување е празна