сите категории

Серија BYS-820

Дома>Производи>Управување со инфузија>Инфузиона пумпа>Серија BYS-820

Карактеристики на производот

Карактеристики на инфузионната пумпа 

1. HD LCD дисплеј, зборови со голем капацитет, пријателски кориснички интерфејс, динамички приказ на работниот статус;

2. Звучен и визуелен аларм за оклузија, празна, мала батерија, крај на инфузија, отворена врата, погрешно поставување, итн., Кои добиваат патенти;

3. Компатибилен со какви било марки на инфузиски комплети по правилна калибрација;

4. Претходно поставен волумен на решение за значително намалување на обемот на работа на медицинските сестри;

5. Режим на работа: ml / h и пад / мин можат слободно да се префрлаат;

6. Три нивоа на оклузија: висока, средна и ниска;

7. Функција за чистење;

8. KVO (отворете ја вената отворена) автоматски се отвара со завршување на инфузијата, стапката на KVO е 1-5ml / h (чекор од 1ml / h);

9. Power Source: AC100---240V, 50/60Hz; Internal Battery;

10. Автоматски снимајте ги поставките на последната инфузија;

11. ОЕМ е достапен.

 

Спецификација на инфузиона пумпа 

стапка 

1ml / h ~ 1,200ml / h 

Точност на протокот 

Во рок од ± 5% (по правилна калибрација) 

Механичка прецизност 

Во рок од% 2% 

Стапка на чистка 

100ml / h ~ 1,000ml / h (чекор од 100 ml / h) 

Волумен на инфузија 

1ml 9999 XNUMXml 

Вкупен волумен на инфузија 

0.1ml 9999.9 XNUMXml 

Стапка на KVO 

1ml / h ~ 5 ml / h (чекор од 1ml / h) 

Оклузија 

Високо: 800mmHg ± 200mmHg (106.7kPa ± 26.7kPa 
Средно: 500mmHg ± 100mmHg (66.7kPa ± 13.3kPa 
Ниско: 300mmHg ± 100mmHg (40.7kPa ± 13.3kPa) 

Уникатен звучен и видлив аларм 

Човечки гласовен аларм за крај на инјектирање, оклузија, отворена врата, меурчиња во цевката, погрешно поставување, слаба батерија, извлечена струја и сл. 

Извор на енергија 

AC 100V ~ 240V, 50 / 60Hz; Внатрешна батерија на полнење Li, капацитет ≥ 1,600mAh, 4 часа внатрешна резервна копија на батеријата 

Детектор на меурчиња 

Детектор на ултразвучни бранови; чувствителност на откривање ≥25μL 

Осигурач 

F1AL / 250V, 2 компјутери внатре 

Потрошувачка на енергија 

18VA 

Услов за работа 

Температура на околината: + 5 ℃ ~ + 40; 
Релативна влажност: 20 ~ 90% 
Атмосферски притисок: 86.0kpa ~ 106.0kpa 

Транспорт и состојба на складирање 

Температура на околината: -30 ℃ ~ + 55 
Релативна влажност: ≤95% 

Класификација на опремата 

Класа II, внатрешно напојување, тип CF 

IP класификација 

IPX4 

димензија 

140 mm (L) × 157 mm (Ш) × 220 mm (H) 

Тежина 

1.8 кг (нето тежина) 

1

2

Лесно за носење

· Поддржувајте режим ml / h и d / min и може да се смени за еден клуч

· Германски увоз на тивок мотор IC и јапонски мотор, низок шум, ниски вибрации
3
4· Започнете со функција за самопроверка го прави стабилно работењето на системот

5

Приказ на производ
Испраќам барање
0
Кошничка за испитување
    Вашата кошничка за испрашување е празна